Agencija Chapter 4 pokreće marketing portal za influensere CEE/SEE regije

01.02.2022. 12:57 / Izvor: Akta.ba
pr chapter

U saradnji sa NXT Frontier, PR agencija Chapter 4 razvila je marketing platformu za influensere sa ekonomskim prednostima, prateći najnovije trendove u industriji.

U saradnji sa NXT Frontier, PR agencija Chapter 4 razvila je marketing platformu za influensere sa ekonomskim prednostima, prateći najnovije trendove u industriji. Na www.liquid4.social, kompanije mogu planirati i implementirati svoju kampanju sa influenserima na jednostavan i brz način, a dostupno je za Austriju, zemlje njemačkog govornog područja i region CEE/SEE.

Od prvog kontakta do naplate

Platforma pruža sve potrebne komponente za uspješnu influensersku kampanju: od kontakata i medijskih podataka o pojedinačnim influenserima na različitim kanalima do zakonski usklađenih procesa vezanih za ugovore i automatizirane naplate. U toku trajanja kampanje, kao i na njenom kraju, kampanja se može prilagoditi i naknadno evaluirati.

Također, kao pomoć dostupni su i predlošci s pojedinačnim uzorcima koji se mogu prilagođavati. U devet jednostavnih koraka - od registracije do aktivacije - korisnici imaju vodič kroz svoju kampanju. Ukoliko je potrebno, Chapter 4 je dostupan za savjetovanje korisnika o platformi.

Po prvi put u CEE/SEE regiji  

Jedinstvena karakteristika nove platforme je njena prekogranična primjenjivost. Ova platforma nije ograničena samo na Austriju – Liquid 4 se može koristiti i na međunarodnom nivou. Kao vodeća mreža PR agencija u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi sa deset regionalnih kancelarija na terenu, Chapter 4 tako pokreće prvi marketing portal za influensere za CEE/SEE regiju. Pored Austrije, među prvim zemljama koje su se već uključile u Liquid 4 su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija i Slovačka. Mreža zemalja će nastaviti da raste u narednim mjesecima.

Također, Liquid 4 ima pristup mreži influensera visokog kalibra u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, kojoj se može pristupiti putem platforme.

Za influensere, uključenje u Liquid 4 je besplatno.

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti