Hoše komerc i Glovo počeli saradnju: Kućna dostava za više od 600 artikala

15.04.2022. 15:59 / Izvor: Akta.ba
HOŠE KOMERC

Hoše komerc, domaći lanac trgovina sa najdužom tradicijom i najveća platforma za dostavu Glovo danas su počeli saradnju koja se ogleda u kupovini i kućnoj dostavi proizvoda na zahtjev kupaca.

Hoše komerc, domaći lanac trgovina sa najdužom tradicijom i najveća platforma za dostavu Glovo danas su počeli saradnju koja se ogleda u kupovini i kućnoj dostavi proizvoda na zahtjev kupaca. Servis kućne dostave omogućen je putem aplikacije Glovo kojim je obuhvaćeno 600+ artikala.

Kućnom dostavom obuhvaćene su kategorije voće, povrće i grickalice rinfuza, mesne prerađevine, jaja i mliječni proizvodi, namirnice za pripremu jela, konzervirano, slatkiši i grickalice, Bony slastice, pića, dječiji svijet, lična higijena, kućne potrepštine i pekarski proizvodi.

Prvih 7 dana, od 15. do 24. aprila dostava je besplatna, poslije čega će cijena dostave biti između 1,80 KM i 4,00 KM ovisno o udaljenosti.

Glovo dostava artikala iz Hoše komerc marketa obuhvata sarajevske općine Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidžu.

Dostava će se vršiti od 8,00 do 01,00 sat iza ponoći. Narudžbe koje se odnose na Hoše Socijalno bit će moguće do 22,30 sati, a narudžbe za Hoše Markale i Hoše Butmir do 20,30 sati.

"Saradnjom dvije kompanije svim Hoše kupcima pružamo dodatan kvalitet usluge. Glovo se za kratko vrijeme na našem tržištu nametnuo sa odličnim rješenjima jednostavne narudžbe, brze i pouzdane dostave roba široke potrošnje. S druge strane, Hoše marketi su izvanredno pozicionirani u Sarajevu, sa izgrađenim povjerenjem, kvalitetnom ponudom, te izvrsnim odnosom cijene i kvaliteta, odličan su izbor svim kupcima koji žele kupovati na ovakav način. Uvjereni smo da su i Glovo i Hoše ovom saradnjom ponudili novu vrijednost od čega će najveću korist imati upravo krajnji korisnici naših usluga", ističu u kompaniji Hoše komerc.

hoše

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti