Derubis Caravans iz Viteza postao nosilac certifikata za kvalitet ISO 9001:2015

27.04.2022. 15:21 / Izvor: Akta.ba
derubis

Institut za standarde i sigurnost sa svojim auditorima sproveo je certifikacisjksi audit ISO 9001:2015 u kompaniji Derubis Caravans d.o.o. sa sjedištem u Vitezu.

Prvi serijski proizvođač kamp kućica u BiH, kompanija Derubis Caravans d.o.o, postala je nosilac certifikata ISO 9001:2015 

Certifikacisjksi audit ISO 9001:2015  u kompaniji sa sjedištem u Vitezu sproveo je Institut za standarde i sigurnost sa svojim auditorima.

Uvođenjem i primjenom ISO standarda kompanija Derubis Caravans d.o.o  je još jednom pokazala svoje opredjeljenje i posvjećenost ka unapređenju poslovanja, stavljajući u fokus zadovoljstvo svojih saradnika, korisnika, proizvoda i usluga.

Certifikat ISO 9001:2015 predstavlja potvrdu o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodno priznatih standarda koju donosi Međunarodna organizacija za normizaciju (engl. International Organization for Standardization; skraćeno ISO).

derubis


Standard ISO 9001:2015 je međunarodno najpriznatiji standard za sisteme upravljanja koji uključuje zahtjeve za sistem upravljanja kvalitetom koje organizacija treba ispuniti da bi postigla stalno zadovoljstvo kupaca. 

Certifikat ISO 9001:2015 uručen je osnivačici kompanije Derubis Caravans Lejli Kraljević.

Derubis Caravans prva je bh. kompanija u svijetu koja je napravila monolitnu karoseriju koja se proizvodi od poliesterske smole ojačane staklenim vlaknima, materijala od kojeg se prave i jahte. Jedini na svijetu imaju lamistal stakla iz automobilske industrije, inovativni interijer sa salonom od 10 m2, futuristički izgled i čitav niz inovativnih rješenja.

Svjetska premijera prve luksuzne bh. kamp prikolice Derubis Caravan upriličena je prošle godine u okviru najvećeg svjetskog sajma kampera i opreme za kampiranje Caravan Salon.

derubis

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti