PIT Travnik 2023: "Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije"

20.11.2023. 10:40 / Izvor: Akta.ba
PIT travnik

Na Internacionalnom univerzitetu u Travniku održat će se događaj PIT Travnik 2023: "Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije"

c u organizaciji agencije za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing u saradnji sa  Ministarstvom privrede Srednjobosanskog kantona Targer E&C i PIT Events.

PIT Travnik 2023: "Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije", događaj posvećen proizvodnji, industriji i tehnologiji, održat će se sutra, 21. novembra 2023. na Internacionalnom univerzitetu u Travniku.

Organizator je agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing u saradnji s Ministarstvom privrede Srednjobosanskog kantona, konsultantskom kućom Targer E&C i brendom PIT Events.

PIT Travnik 2023 deseti je stručni događaj ove godine u organizaciji agencija Bravaria, usmjeren na proizvodnju, industriju i tehnologiju, značajna i široka područja koja bilježe kontinuiran rast te zahtijevaju stalna ulaganja, edukaciju i jačanje unutarsektorskih veza.

S druge strane, Travnik i okolni gradovi, uz bogatu povijest, tradiciju i kulturnu baštinu, mogu se pohvaliti izvanrednim pričama upravo iz svijeta proizvodnje i industrije.

Samira Avdić, direktorica agencije Bravaria Industrial Marketing, ističe: „Svježina pristupa u poslovanju, odvažno i nesvakidašnje razmišljanje pojedinaca i timova u procesima inovacija i za nas predstavljaju inspiraciju i snažan pokretač. Ne želimo ispratiti ovu godinu ne ispričavši jedinstvene priče o uspjesima kompanija Srednjobosanskog kantona.“

Imati važnu ulogu u oblikovanju uspješnih karijera i unapređenju poslovanja, pružiti mogućnost za učenje, povezivanje, inspiraciju i promociju, pričati pozitivne priče iz industrije i proizvodnje na taj način oblikujući poslovnu zajednicu samo su neki od ciljeva PIT događaja. 

Program događaja bit će sadržajan, pokrivajući širok spektar tema: od trenutnih izazova industrije do aktualizacije naprednih tehnologija i digitalizacije, te stvaranja zdravog poslovnog okruženja za sve sudionike. Teme će također obuhvatiti primjere dobre prakse i strategije povećanja konkurentnosti kompanija.

Poslovne i profesionalne kompetencije, stabilno poslovanje i konkuretnost svakako su važne reference koje poslodavcima, zaposlenima i kompanijama općenito omogućavaju da održe korak s vremenom i sve istančanijim zahtjevima tržišta, a ovako koncipiran događaj nudi upravo sažeta važna znanja i informacije.

Učešće možete prijaviti još danas putem linka PIT Travnik 2023, a za dodatne informacije pišite na bravaria@bravaria.ba.

S ponosom ističemo podršku sponzora ovog događaja: INOVA, CUBE Consulting, DERUBIS Caravans, Valley Aqua, Ruff Cycles, NoBil, Enova, Kristal, GS – Tvornica mašina Travnik.

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave