Profesionalci industrije prozora iz BiH posjetili REHAU World of Windows u Erlangenu

28.06.2022. 08:30 / Izvor: Akta.ba
REHAU
OTVORI GALERIJU

Profesionalci iz industrije prozora iz Bosne i Hercegovine imali su priliku da posjete REHAU World of Windows u Erlangenu!

Profesionalci iz industrije prozora iz Bosne i Hercegovine imali su priliku da posjete REHAU World of Windows koji se održava održava u Erlangenu od 19. aprila do 15. jula 2022. godine.

Kako navode iz ove kompanije, doživjeli su nova iskustva, saznali više o budućnosti industrije prozora i usput se družili i zabavili.

"Kroz individualno prilagođen susret, upoznali su se sa inovativnim rješenjima i imali ekskluzivan uvid u spektakularne inovacije kao što su ARTEVO sistem, SLINOVA klizno rješenje i digitalna lična karta prozora Window.ID", poručuju iz ove kompanije.

Jedan od vrhunaca događaja je prezentacija nastavka razvoja GENEO RAU-FIPRO-X, koji se u industriji prozora s nestrpljenjem čekao.

"Sigurnost i zdravlje su uvijek prioriteti za nas, kao sistemskog dobavljača konstantno orijentiranog ka našim partnerima i zaposlenicima. U sigurnom i istovremeno spektakularnom okruženju World of Windows 2022, stvaramo hibridni koncept i kombiniramo digitalni s analognim svijetom. Rezultat toga je privlačno i inspirativno okruženje za pojedinačna rješenja koja mi u REHAU diviziji prozorskih rješenja osiguravamo za naše partnere širom svijeta", istakao je Carsten Heuer, CEO REHAU divizije prozorskih rješenja.

Na površini od 600 kvadratnih metara jedinstveni koncept World of Windows (WOW) 2022 i osigurava efikasnu razmjenu mišljenja s tržištem na spektakularnoj platformi za događaje i u sigurnom okruženju.

REHAU

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti