Produžen rok za podnošenje prijava za digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede

08.08.2022. 17:42 / Izvor: Akta.ba
Poljoprivreda

UNDP obavještava sve zainteresovane da je 05. augusta produžen rok za prijave na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede.

UNDP obavještava sve zainteresovane da je 05. augusta produžen rok za prijave na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede u Bosni i Hercegovini. Svi zainteresovani mogu pristupiti javnom pozivu putem LINKA .

Još jednom obavještavamo sve zainteresovane da je za Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede u Bosni i Hercegovini, proces prijava omogućen isključivo elektronski, putem online platforme https://javnipoziv.undp.bado 29.08.2022. godine.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 29. august 2022. godine, do 17.00 sati.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti putem e-maila: eu4businessrecovery@undp.onmicrosoft.com u vremenskom periodu od 14.07.2022. do 22.08.2022. godine. Na sve upite koji stignu prije i poslije navedenog roka neće se odgovarati.

Prije postavljanja pitanja zainteresovani podnosioci prijava trebaju pažljivo pročitati dokument Smjernice za podnosioce prijava i postojeća pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv. Projekat neće odgovarati na već odgovorena pitanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti