AUTOINDUSTRIJA

Njemačka kompanija traži poslovne partnere iz BiH

06.07.2023. 08:26 / Izvor: Akta.ba
njemačka

Njemačka kompanija koja se specijalizirala za proizvodnju i razvoj tehnologija (mašina) za testiranje i ispitivanje komponenti u automobilskoj industriji traži poslovne partnere.

Njemačka kompanija koja se specijalizirala za proizvodnju i razvoj tehnologija (mašina) za testiranje i ispitivanje komponenti u automobilskoj industriji traži poslovne partnere.

"Tražimo poduzeće iz područja proizvodnje specijalnih mašina ili tehničke usluge/održavanje koje će nas podržavati u proizvodnji, instalaciji, održavanju i naknadnoj podršci za mašine i postrojenja u sklopu ovih projekata", poručeno je iz ove kompanije.

Pojašnjeno je da se radi o specijalnim montažnim i ispitnim postrojenjima za komponente elektroenergetike.

Idealni partnerski suradnik proizvodi/distribuira sljedeće proizvode/nudi sljedeće usluge:

Opcija 1: Partnerska kompanija je pružatelj usluga u području tehničke podrške, instalacije, puštanja u pogon, održavanja i popravaka.

Opcija 2: Partnerska kompanija nema vlastiti proizvod, već pruža usluge mašinogradnje (izgradnje prema nacrtima) i pruža podršku i električnu instalaciju i usluge na licu mjesta kod klijenta.

Opcija 3: Partnerska kompanija sama proizvodi strojeve, ali u drugom tržišnom segmentu – dakle, ne u području montažnih i ispitnih tehnologija za automobilsku industriju.

Njemačka kompanija ističe da je spremna uložiti napore i resurse za kompanije koje su na početnom razvojnom putu u ovom segmentu.

"Radujemo se budućim suradnjama i izgradnji održivih odnosa s našim dobavljačima partnerima u razvojnom procesu", poručili su.

Rok za prijavu je 17. juli ove godine, a zainteresirane kompanije se mogu prijaviti putem linka.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na: nerma.salihovic@ahk.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti