DOČEK NOVE GODINE

Banja Luka za Lepu Brenu i Željka Samardžića izdvaja 188 hiljada KM

14.11.2023. 10:17 / Izvor: Akta.ba
BANJALUKA

Građane Banje Luke, ali i sve turiste u ovom gradu u Novu godinu uvest će Željko Samardžić.

Građane Banje Luke, ali i sve turiste u ovom gradu u Novu godinu uvest će Željko Samardžić, dok će prvog dana 2024. godine na Trgu krajine pjevati regionalna muzička zvijezda Lepa Brena.

Grad će za njihove nastupe i cjelokupnu organizaciju potrošiti 188.998,33 KM sa PDV-om, a firma "ODGOVOR KONTAKT'" d.o.o. Banja Luka, izabrana je kao najpovoljniji ponuđač za usluge organizovanja novogodišnjeg programa, saznaje Akta.ba.

Cifra je značajno uvećana u odnosu na prošlogodišnju, kada je Banja Luka za "najluđu noć u godini" izdvojila 139.060 KM, te se radi o razlici od skoro 50.000 KM.

Iz Gradske uprave Banja Luka su istakli da su pripreme za novogodišnje praznike već počele.

"U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine, za popularnu reprizu, očekuje veliki koncert Lepe Brene. Sasvim sigurno, ove dvije koncertne večeri u Banja Luku privući će veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama", naveli su oni.

Kako su istakli, namjera Grada je da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona i inostranstva.

"Pored obilježavanja Nove godine očekuju nas i sve one tradicionalne aktivnosti, poput dočeka Dječije nove godine, Nove godine u Domu omladine, proslava Badnje večeri i slično", naveli su u Gradskoj upravi.

Nova godina donosi i nove promjene, pa će tako ovogodišnji koncerti umjesto u centru grada biti održani na trgu kod novoizgrađenih teniskih terena.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti