Učenje o digitalnom marketingu

MI-BOSPO za mlade poduzetnike organizovao edukaciju

05.12.2023. 13:15 / Izvor: Akta.ba
Mi Bospo

Uspješno je završen prvi ciklus edukacija iz oblasti digitalnog marketinga prema mladim poduzetnicima, MI-BOSPO klijentima.

Uspješno je završen prvi ciklus edukacija iz oblasti digitalnog marketinga prema mladim poduzetnicima, MI-BOSPO klijentima. Edukacije su sastavni dio kreditnog proizvoda OKREDIT, kreirane kao nefinansijska usluga klijentima, a omogućene su uz podršku EBRD-ovog programa Mladi u biznisu i uz saradnju sa EBRD i IPC timom.

Učesnici ovog programa edukacija su imali mogućnost da prate  tri modula, aktivno su učestvovali i postavljali pitanja iz ove oblasti. Ovaj događaj za mlade poduzetnike bio je i prilika da razmijene iskustva, stvaraju nove poslovne kontakate.

"Veoma nam je važan segment mladi u BiH, dugo smo razmišljali na temu šta bi mogao biti dobar i konkretan doprinos koji MI-BOSPO kao kreditor može dati jačanju mladih osoba, mladih poduzetnika, te smo potpisivanjem ugovora sa EBRD za podršku mladima veoma zadovoljni da možemo isporučiti  i nefinansijsku uslugu uz kredit. Ulaganje u znanje, u edukacije kako voditi poslovanje, zaista je vrijednost koja će voditi ka uspjehu. MI-BOSPO želi da mladi ljudi ostanu u BiH, da budu uspješni u svojim poslovima, vjerujemo u njihovu kreativnost i potencijal, a i tokom naredne godine MI-BOSPO će takođe nastaviti da vrijedno  radi na ovom projektu.", istakao je Safet Husić, direktor MI-BOSPO-a.

Predavač iz oblasti digitalnog marketinga je bio Milan Maglov, iz Beograda. IPC tim i MI-BOSPO tim su aktivno radili i pratili proces isporuke. Po okončanju treninga, učesnicima su podijeljeni certifikati za uspješno završen trening iz oblasti digitalnog marketinga. Pozitivne povratne informacije učesnika edukacija znače veoma mnogo i pokazatelj su da je tema korisna, da će značiti za dalji razvoj poslovanja mladih poduzetnika.

Naredni ciklus edukacija iz druge oblasti, planiran je naredne godine.

"MI-BOSPO se raduje uspjehu svojih klijenata, i uspjehu mladih poduzetnika, vjeruje da će svi polaznici treninga iskoristiti stečeno znanje za unaprjeđenje svog posla, a MI-BOSPO će vrlo rado biti podrška na njihovom poslovnom putu. Zahvaljujemo se EBRD timu, IPC timu", poručili su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti