ŠIRE SVOJ TIM STRUČNJAKA

nLogic Advisory zapošljava inženjera arhitekture ili građevine

05.03.2024. 13:26 / Izvor: Akta.ba
NLOGIC

nLogic Advisory je ekspertska platforma uspostavljena sa idejom Expert Hub-a ili Think Tank-a koja okuplja stručnjake iz raznih oblasti.

nLogic Advisory je ekspertska platforma uspostavljena sa idejom Expert Hub-a ili Think Tank-a koja okuplja stručnjake iz raznih oblasti poput inženjera, pravnika, ekonomista, te ostalih tehničkih, prirodnih i društvenih nauka s ciljem pružanja stručnih i konsultantskih usluga u oblastima energetike, energije, energijske efikasnosti (EE), obnovljivih izvora energije (OIE), zaštite okoliša, klimatskih promjena i održivog razvoja. Shodno rastu i razvoju nLogic Advisory kontinurano širi svoj tim stručnjaka.

Trenutno je za potrebe realizacije poslovnih aktivnosti u oblasti energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije raspisan konkurs za prijem u radni odnos inženjera arhitekture ili građevine.

Svi zainteresovani za rad u konsultantskoj kući nLogic Advisory svoje prijave mogu dostaviti lično na adresu Trampina 12/VI, Sarajevo ili putem e-maila info@nlogic.ba

Više informacija o otvorenom konkursu na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti