MUP RS-a potrebni novi automobili

12.12.2012. 10:56 / Izvor: eKapija.ba
MUP RS-a potrebni novi automobili

Nabavka vozilamogla bi se realizovati putem kreditne linije koju Vlada Republike Srpske ima sa Vladom Srbije.

Fiat

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić istakao je na sastanku sa predstavnicima kompanije "Fiat automobili Srbija" da su MUP-u  Srpske potrebna nova vozila i da bi se njihova nabavka mogla realizovati putem kreditne linije koju Vlada Republike Srpske ima sa Vladom Srbije.

Džombić je sagovornicima predložio da se u ovaj posao, kroz određeni kooperantski odnos, uključe i privrednici iz Srpske.

On je napomenuo da u budžetu Srpske za narednu godinu nisu planirana sredstva za ove namjene, ali da bi se mogla planirati u narednom periodu ukoliko bi se obezbijedila povoljna finansijska ponuda za nabavku automobila.

Predstavnici "Fiata" upoznali su Džombića sa poslovanjem fabrike i investicijama u regionu, te iskazali spremnost da se u narednom periodu obave razgovori kako bi se našlo najpovoljnije rješenje za realizaciju ovog projekta.

Sastanku su prisustvovali ministri finansija Zoran Tegeltija i unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti