Modernizacija: Centar za reciklažu i otkup sekundarnih sirovina

29.09.2014. 12:36 / Izvor: eKapija.ba
Modernizacija: Centar za reciklažu i otkup sekundarnih sirovina
OTVORI GALERIJU

Modernizacija d.o.o. spada u vodeće firme u sjevero-istočnom dijelu Bosne i Hercegovine za otkup, reciklažu i izvoz svih vrsta metalnih sekundarnih sirovina..

Modernizacija d.o.o. Gradačac je osnovana početkom 2011. godine, kao kompanija za trgovinu, promet usluge. Međutim, adaptirajući se današnjim potrebama društva, pomnim analiziranjem tržišta i tržišnih potencijala ovih prostora , sredinom 2011. godine firma mijenja svoju prvobitnu djelatnost, i orjentira se na otkup i reciklažu sekundarnih sirovina. Taj potez dao je višestruke razultate. Osim otvaranja novih radnih mjesta, preuzeli su jednu vrstu uloge zaštitnika prirode i čovjekove okoline. Zbrinjavanjem otpadaka i ostataka nastalih u procesu proizvodnje, kao i  štednjom prirodnih resursa , doprininose smanjenju onečišćenja okoline i time poboljšavaju kvalitet standarda stanovništva.

Danas Modernizacija d.o.o. spada u vodeće firme u sjevero-istočnom dijelu Bosne i Hercegovine za otkup, reciklažu i izvoz svih vrsta metalnih sekundarnih sirovina – otpadnog željeza i ostalih obojenih metala. Iako relativno mlad kolektiv uspjeli su se vrlo rano probiti među elitne tržišne igrače. Presudne uloge u stvaranju uspješne i stabilne kompanije odigrali su ljudi vođeni pozitivnom energijom, elanom i vizijom. Posebno ističu stabilnost kolektiva koji je stvoren samo napornim radom utemeljenim na poštenju, preciznosti i moralnim ljudskim principima. Prepoznavši njihov potencijal i njih kao perspektivnog poslovnog partnera, za kratak vremenski period uspjeli su stvoriti širok spektar klijenata i poslovnih partnera, kako unutar granica, tako i u inozemstvu.

Modernizacija raspolaže kvalitetnim prostorom i infrastrukturom, također i određenim brojem teretnih vozila i radnih mašina koje se prevashodno koriste za transport, manevrisanje i skladištenje otpadnih materijala , za potrebe firme i eventualne usluge drugim licima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti