Bh. proizvođač namještaja MS&Wood na ovogodišnjem sajmu u Kelnu

15.01.2015. 08:01 / Izvor: eKapija.ba
Bh. proizvođač namještaja MS&Wood na ovogodišnjem sajmu u Kelnu

MASTERS&WOOD proizveo je i plasirao na inozemna tržišta u 2014. godini preko 300.000 stolica, stolova i drugog namještaja. Riječ je pretežno o stolicama, visokokvalitetnim i cjenovno najviše rangiranim sa oznakom "Made in B&H"

Bosanskohercegovačka industrija namještaja MASTERS&WOOD ("Majstori i Drvo“) predstavit će se na ovogodišnjem sajmu namještaja u Kelnu sa stolicama, stolovima, komodama i trpezarijama, proizvedenim u fabrici namještaja u Fojnici. 

"Sajam namještaja u Kelnu je najveći te vrste u Evropi. Prilika je to da razmijenimo znanja i iskustva sa najboljima, novim potencijalnim partnerima, te na taj način ostvarimo dobre kontakte i otvorimo nova tržišta za domaću industriju namještaja, koja vrijedi za najpotentniju privrednu granu u BiH i koja jedina bilježi vanjskotrgovinski suficit", kazao je tom prilikom Muhamed Pilav direktor kompanije MASTERS&WOOD.

MASTERS&WOOD proizveo je i plasirao na inozemna tržišta u 2014. godini preko 300.000 stolica, stolova i drugog namještaja. Riječ je pretežno o stolicama,  visokokvalitetnim i cjenovno najviše rangiranim sa oznakom "Made in B&H"  koja se nalazi u asortimanu najvećih prodajnih lanaca namještaja u svijetu.

Međunarodni sajam namještaja u Kelnu ove godine će se održati od 19. do 25. januara, i to pod motom “stanovati, urediti, živjeti”. Sajam u Kelnu vrijedi za jedan od najznačajnijih i najvećih sajmova te vrste u svijetu, na kojem se već na početku svake godine promoviraju najsavremeniji dizajn, materijali, i tehnologije. Prošle godine na sajmu je izlagalo preko 1.200 izlagača iz više od 50 zemalja, sa ukupnom posjetom od oko 120.000 ljudi.

 

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti