BIOS sistem za navodnjavanje i na tržištu Srbije

03.02.2015. 13:55 / Izvor: eKapija.ba
BIOS sistem za navodnjavanje i na tržištu Srbije

U proteklom periodu su postali partner kompanije ROBERT BOSCH, započeta je proizvodnja cijevi za navodnjavanje, te izvoz istih, koji će se u narednom periodu moći pronaći i u susjednoj Srbiji.

Zemljoradnička zadruga BIOS iz visočke Vratnice iz dana u dan bilježi zavidne poslovne rezultate. U proteklom periodu su postali partner kompanije ROBERT BOSCH, započeta je proizvodnja cijevi za navodnjavanje, te izvoz istih, koji će se u narednom periodu moći pronaći i u susjednoj Srbiji.

Delegacija BIOS-a je krajem januara boravila u posjeti općini Arilje. Treba napomenuti da je općina Arilje sedma u svijetu po proizvodnji maline.

“Predstavili smo svoj proizvod sistema za navodnjavanje testiranim na neravnim terenima, koji je pokazao zavidne rezultate, tako da su proizvođači prepoznali kvalitet, kvantitet i cijenu proizvoda. Blizina Arilje također predstavlja prednost za obje strane, brzom dostavom sistema u vremenu kada je to najbitnije”, istakao je Adis Hodžić za Magazin plus, dodajući da će firma “AQUA STILL GROUP PLUS” d.o.o. biti generalni zastupnik na ovom području sistema za navodnjavanje, a proizvodi će se već u narednom mjesecu moći pronaći u prodaji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti