Herceg najavio gospodarski razvoj HNŽ-a

21.02.2015. 09:10 / Izvor: Fena
Herceg najavio gospodarski razvoj HNŽ-a

Herceg je najavio kako će smjernice i ciljeve rada Vlade HNŽ-a za mandatno razdoblje 2015.-2018. predstaviti zastupnicima u županijskoj Skupštini te da će one finalni oblik dobiti po imenovanju nove Vlade i dopune svih njezinih članova.

Nakon što je u srijedu imenovan za mandatara Vlade HNŽ-a, prof. dr. sc. Nevenko Herceg kazao je, uz ostalo, u izjavi za Fenu kako će zajedno sa Skupštinom HNŽ-a započeti proces ozbiljnijeg gospodarskog razvoja Županije u interesu svih njezinih građana.

"Zahvalan sam na ukazanom povjerenju, kako stranci koja me predložila tako i vodstvu Skupštine koje je prihvatilo prijedlog stranke koja je prva po broju glasova i mandata u HNŽ-u, ali i potpuno svjestan odgovornosti i težine povjerene mi dužnosti. Vladu HNŽ-a očekuje težak posao, i znam da neće biti lako niti će rezultati doći preko noći. Ipak, s optimizmom i dobrim iskustvom u timskom radu spreman sam preuzeti odgovornost i biti prvi među jednakima u budućoj Vladi HNŽ-a koja će inicirati reformske procese i zajedno sa Skupštinom HNŽ-a započeti proces ozbiljnijeg gospodarskog razvoja Županije u interesu svih njezinih građana", izjavio je Herceg.

Dodao je kako će smjernice i ciljeve rada Vlade HNŽ-a za mandatno razdoblje 2015.-2018. predstaviti zastupnicima u županijskoj Skupštini te da će one finalni oblik dobiti po imenovanju nove Vlade i dopune svih njezinih članova.

"Vjerujem kako ću u očekivanom roku, i nakon izvršenih dodatnih konzultacija sa strankama koje čine parlamentarnu većinu, predložiti županijskoj Skupštini konačni sastav nove Vlade HNŽ i kako ćemo čim dobijemo povjerenje Skupštine HNŽ-a krenuti s poslom i reformama", naglasio je Herceg. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti