Aziz Bukvić radnik godine tvornice namještaja MS&WOOD

19.08.2016. 09:29 / Izvor: Akta.ba
Aziz Bukvić radnik godine tvornice namještaja MS&WOOD

Aziz Bukvić izabran je za radnika godine u firmi MS&WOOD, a kao nagradu je dobio 7 dana ljetovanja u Turskoj.

Aziz Bukvić izabran je za radnika godine bosanskohercegovačke industrije namještaja MS&WOOD (Majstori i drvo), a kao nagradu je dobio 7 dana ljetovanja u Turskoj.

Bukvić se već vratio iz Antalije gdje je sa suprugom koristio aranžman all inclusive, a izabran je na osnovu glasanja u tvornici, kao i ocjenom komisije i to za izuzetno zalaganje i doprinos razvoju kompanije. 

Bukvić je po zanimanju stolar, u ovoj fojničkoj tvornici radi na poslovima glavnog majstora.

Osim nagrade godine, MS&WOOD svakog mjeseca bira i radnika mjeseca, a sa ovom praksom biranja najboljeg radnika će se nastaviti i ubuduće. 

MS&WOOD na tržište je početkom godine plasirao novu “Primum Collection 2016” iz koje su stolica i sto ove godine dvostruko nagrađivane na prestižnom Sajmu namještaja u Kelnu, a uvrštene su i u ovogodišnje Triennale dizajna i mode u Milanu u okviru redovne postavke. Prva dva kontejnera dizajniranog namještaja visokog cjenovnog razreda pod oznakom “create in B&H” proteklih dana već je krenuo za New York na tržište SAD-a.

MS&WOOD je nedavno u Fojnici raspisao konkurs za primanje 50 novih radnika u svojoj tvornici, gdje trenutno zapošljava 250 ljudi. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti