Uspješno održan SPARK & Buka talk show

21.03.2017. 15:45 / Izvor: Akta.ba

SPARK je bio prvi od tri domaćina iz BiH koji su zajedno s portalom BUKA uspješno organizirali javni talk show.

SPARK je bio prvi od tri domaćina iz BiH koji su zajedno s portalom BUKA uspješno organizirali javni talk show na temu: “Ovo je mojih 5 minuta - hajde da pričamo o ekonomiji”. Događaj je održan u ponedjeljak, 20.3.2017. u prostorijama SPARK kafića gdje su posjetitelji imali priliku poslušati petominutne priče uspješnih mladih poduzetnika.

SPARK je ovom prilikom ugostio Aleksandra Trifunovića, glavnog i odgovornog urednika magazina BUKA, koji je bio moderator ovog događaja te je vodio opušten, topao i zanimljiv razgovor sa sugovornicima čije priče i uspjesi inspiriraju. Cilj ovog događaja je da se mladima pokaže kako se u BIH ipak može uspjeti uz malo znanja, sreće i upornosti te da rješenje nije u odlasku u inozemstvo.

Svoje inspirativne i motivacijske priče podijelili su sljedeći govornici: Marin Bevanda (Amplius), Mensur Đogić (Eynio), Marin Ćorić (STARK), Ana Ćavar (MODAMO.info), Mohamed El-Zayat (Four Game Studio), te Nevena Pandža i Vedina Ajanović (Američki kutak). Događaj je završen kratkom panel diskusijom i pitanjima posjetitelja koji su željeli čuti nešto više o idejama govornika koje su uspješno implementirali.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti