Mercator danas ponovo otvara svoja vrata kupcima u BiH

26.10.2017. 09:01 / Izvor: Akta.ba

Mercator će danas u 10 sati ponovo otvoriti vrata svojih poslovnica za građane u Bosni i Hercegovini.

Mercator će danas u 10 sati ponovo otvoriti vrata svojih poslovnica za građane u Bosni i Hercegovini, a kako je to najavljeno iz ovog lanca tržnih centara, otvorenje će donijeti pogodnosti i razna iznenađenja.

Kako je najavljeno, posjetitelje će dočekati svjetski trendovi i istinska vrijednost za novac, uz raznovrsnu selekciju proizvoda, vrhunski kvalitet i porodičnu atmosferu.

Sretne trenutke Mercator najavljuje u novom TV spotu gdje nas podsjeća zašto smo baš s njim dočekivali prijatelje, pomagali susjedima i obradovali svoje najdraže. Spot je realizovala iskusna i profesionalna ekipa pod rediteljskom palicom Srđana Vuletića u produkciji agencije Communis koji iza sebe imaju niz uspješnih bh. oglašivačkih kampanja.

"Pozivamo vas da zajedno proslavimo naš dolazak jer smo pripremili nezaboravan doživljaj kupovine, prave popuste, mnogo iznenađenja i nagrada", izjavila je Irena Miličević, direktorica marketinga Mercatora.

Ona je predstavila šta će to dočekati sve posjetitelje: "Dobrodošli ste na interesantne promocije i degustacije, sa naglaskom na degustaciju različitih specijaliteta internacionalnih kuhinja. Nismo zaboravili najmlađe za koje smo priredili zabavu sa maskotama, a organizujemo i humanitarnu akciju "Pokloni marku za ružičastu traku" u cilju podizanja svijesti o raku dojke."

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti