Računovodstvena agencija Capitalia otvara vrata svoje nove poslovnice

16.03.2018. 13:52 / Izvor: Akta.ba
Računovodstvena agencija Capitalia otvara vrata svoje nove poslovnice

Agencija Capitalia, u aprilu otvara vrata svoje nove poslovnice u Sarajevu, BBI centar, Trg djece Sarajeva 1.

Računovodstvena agencija Capitalia, vodeća u sektoru pružanja računovodstvenih i finansijskih usluga, od aprila 2018. godine otvara vrata svoje nove poslovnice u BBI centru, ul. Trg djece Sarajeva 1.

"Novi poslovni prostor agencije Capitalia je vrhunski opremljen ured, a u sklopu samog centra klijenti imaju i druge pogodnosti, obezbjeđen parking prostor i raznovrstan spektar drugih usluga i sadržaja. Klijenti će ulaskom u novu poslovnicu agencije Capitalia na raspolaganju imati svog relationship managera koji će pomoći preporukama i savjetima, na raspolaganju su i informativni i edukativni poslovni sadržaji, pristup Wi-Fi mreži", stoji u saopštenju ove Agencije.

Poslovnica će novim i postojećim klijentima, dizajnom i opremljenošću omogućiti ugodnu interakciju i iskustvo, te dodatno približiti  usluge poreznog, pravnog i finansijskog savjetovanja.

"Otvorenje ove poslovnice je rezultat ustrajnosti za unapređenjem usluga koju pružamo, uloženog vremena, ideja, rada, te bliska i kvalitetna saradnja samog kolektiva i prije svega, lojalnosti naših klijenata", poručio je generalni direktor računovodstvene agencije Capitalia Nedim Haverić.

Proteklu 2017. godinu obilježio je konstantan rast poslovanja i povećanje kolektiva agencije Capitalia. U 2018. godini razvoj se nastavlja unapređivanjem digitalizacije usluga, novim načinima komunikacije i ulaganjem u nove tehnologije.

"Unapređenje saradnje sa poslovnim partnerima i dalje je najvažniji aspekt poslovanja čime Capitalia još jednom opravdava epitet lidera na tržištu finansijskih usluga", poručili su iz Capitalie.

Iz Capitalie pozivaju sve da ih posjete u novoj poslovnici, te napominju da su i dalje dostupni i na raspolaganju u poslovnom prostoru u Ul. Zmaja od Bosne 47a.

Sve dodatne informacije o njima možete pronaći na web stranici www.capitalia.ba ili putem e-maila info@capitalia.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti