Novi sadržaji na Igmanu: Počeo sa radom Centar za paintball i airsoft

16.05.2018. 11:31 / Izvor: Akta.ba
Novi sadržaji na Igmanu: Počeo sa radom Centar za paintball i airsoft
OTVORI GALERIJU

Centar je smješten na olimpijskoj planini Igman, u blizini skakaonice i zauzima površinu od blizu 150 hiljada metara kvadratnih.

Počeo je sa radom najveći regionalni centar za paintball i airsoft. Centar je smješten na olimpijskoj planini Igman, u blizini skakaonice i zauzima površinu od blizu 150 hiljada metara kvadratnih.

Centar je pokriven videonadzorom (live stream) i zvučnim efektima, a na samom terenu nalazi se cca 70 objekata (rovovi, bunkeri, zemunice, mitraljeska gnjezda, osmatračnice i kućice na drvetu)...

U ponudi Centra je Tealm Building za kompanije. Zainteresovani mogu iz bogate ponude odabrati jedan od paketa. Sve upite i informacije možete dobiti na info@warzone.ba ili 061 792 666.

Više informacija o Centru, paketima i ostalim ponudama možete saznati i na web stranici http://www.warzone.ba.

U okviru Centra nalazi se i dobro poznati restorana "Sarajevski begluk" koji je svojim posjetiocima pripremio nove sadržaje i to: masaža i sunčalište u šumi za žene, ležaljke, ljulja kabali, šetalište, jahanje konja,kočija, dječije igralište, dječiji mini zipline,  airsoft i paintball,  airsoft streljana za odrasle i djecu, živi stoni fudbal, basket, pikado, ratni muzej odbrane Igmana, autentični ratni rovovi, restoran sa preko 200 sjedećih mjesta, više od 50 tradicionalnih i internacionalnih jela...

Sve ovo je razlog više da posjetite i da se provedite sa porodicom i prijateljima u planinskom ambijentu restorana "Sarajevski begluk" na svježem zraku olimpijske planine Igman i opustite se uz ukusnu hranu i prateće sadržaje restorana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti