Grav Art BH Souvenir brend osvaja tržište BiH, regije i Evrope

14.11.2018. 14:14 / Izvor: Akta.ba
Grav Art BH Souvenir brend osvaja tržište BiH, regije i Evrope
OTVORI GALERIJU

Od petka GravArt otvara i svoj maloprodajni objekt u BBI centru na trećem spratu.

Grav Art BH Souvenir brend svojim kvalitetom osvaja tržište BiH, regije i Evrope sa unikatnim i praktičnim suvenirima, poklonima i zahvalnicama poslovnim ljudima.

Od petka GravArt otvara i svoj maloprodajni objekt u BBI centru na trećem spratu, te za sve posjetioce tokom otvaranja osigurava i popust od 50 posto na sve proizvode.

Osim ovog maloprodajnog objekta GravArt svoje proizvode plasira preko veleprodajne mreže na više od 400 prodajnih mjesta kao što su: hoteli, tržni centri, trafike, suvenirnice, turističke mjesta...

Pravnim subjektima nude personalizirana rješenja u vidu poklona (suvenira) zahvanica za postojeće ili buduće partnere. Ono što je posebno interesantno da veći dio GravArt suvenira ima i praktičnu namjenu kao stalak za olovke, kartice i slično.

Neki od najatraktivnih proizvoda su 3D sebilj, 3d vijećnice, personalizirani stolni i zidni satovi, stalci za vizitke, letke, 3D siropor reklame, privjesci i mnogo drugih proizvoda koje možete vidjeti na web stranici gravart.ba kao i na facebook stranici.

Iz GravArta ističu da je bio cilj da se na tržište pojavi prizvod ili više njih koji će za poslovne ljude simbolizirati njihov grad, biti funkcionalan u učiniti njihov ured ljepšim.

Naglašavaju kako je svim kupcima na raspolaganju tim dizajnera koji će im pomoći da poklon/ suvenir zajednički kreiraju i pretstave firmu na najbolji način.

GravArt se može pohvaliti dobrom saradnjom sa većim brojem državnih institucija kao što su ministarstva, općine, nevladine organizacije i sl.

Inače, GravArt već je postao prepoznatljiv bh. suvenir brend na čelu sa direktorom Adisom Alihodžićem i timom stručnih i veoma kreativnih uposlenika kao sto su dizajneri, vjesti kreatori, menadžeri na terenu i svi drugi koje čine jedan dobar tim prvenstveno dobrih mladih i upornih ljudi koji daju veliki doprinos u stvaranju domaćih unikatnih i funkcionalnih suvenira.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti