Blicnet: Zaboravite Prepaid uz Mobi 1 postpaid mobilnu tarifu

28.08.2014. 15:00 / Izvor: eKapija.ba

Uz pretplatu od samo 1 KM mjesečno zaboravite prepaid i koristite sve pogodnosti postpaid tarifnog modela. Na raspolaganju su i povoljni međunarodni pozivi i roaming usluge, a postojeći broj telefona možete prenijeti u Blicnet mrežu.

Uz pretplatu od samo 1 KM mjesečno zaboravite prepaid i koristite sve pogodnosti postpaid tarifnog modela. Obračunska jedinica je 10 sekundi, cijena poziva unutar Blicnet mobilne mreže iznosi samo 0,10 KM/min, pozivi prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH su 0,20 KM/min, a SMS poruke u BiH možete slati za 0,06 KM. Na raspolaganju su i povoljni međunarodni pozivi i roaming usluge, a postojeći broj telefona možete prenijeti u Blicnet mrežu.

Mobilni Internet iznosi 0,02 KM/MB tako da je Mobi 1 pogodan i za korisnike kojima je potreban samo mobilni Internet na laptopu, tabletu ili sličnim uređajima.

Mobi 1 tarifni model je namijenjen fizičkim licima i dostupan je u navedenim DUO, TRIO i QUADRO paketima.

Za navedene usluge u paketima koji sadrže fiksnu telefoniju važe sljedeći mjesečni bonusi minuta poziva iz Blicnet fiksne u Blicnet mobilnu mrežu: za DUO pakete 20 minuta, za TRIO pakete 30 minuta, za QUADRO pakete 50 minuta. Neiskorišteni bonusi se ne prenose u naredni mjesec.

Tarifni model Mobi 1 je namijenjen fizičkim licima i ne sadrži bonuse.

Cijena mjesečne pretplate za korištenje usluga u paketima povećava se srazmjerno broju izabranih dodatnih Mobi tarifnih modela (za po 1 KM mjesečno za svaki dodatni Mobi 1 paket).

Korisnici u paketima koji sadrže uslugu mobilne telefonije mogu koristiti više mobilnih telefonskih brojeva (do šest mobilnih telefonskih brojeva), od čega za najviše četiri telefonska broja korisnici mogu kupiti po mobilni telefon u skladu sa uslovima iz komercijalne ponude za odabrane Mobi tarife.

Priključna taksa iznosi 1 KM. Minimalan period trajanja ugovora je 12 mjeseci. Navedene cijene ne sadrže PDV.

Ostali uslovi i cijene korištenja usluge mobilne telefonije i usluga u paketima ostaju nepromijenjeni.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti