Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Civić: Proizvodnja i ugradnja profilisanih limova

Proces investiranja u nove uređaje omogućava im sistematičan rast u punom kapacitetu, te proširivanje osnovne djelatnosti.

10.04.2013. 09:06 / Izvor: eKapija.ba

Čast nam je predstaviti firmu u kojoj se tradicija i iskustvo gradila skoro stotinu godina. Od vremena njihovih pradjedova koji su se još početkom dvadesetog stoljeća bavili limarijom i proizvodnjom mlinova pa do današnjih dana bez prekida su gradili povjerenje svojih kupaca trudeći se svoja znanja i iskustva ugraditi u svoje proizvode.

Danas u radu koriste najsavremeniju svjetsku tehnologiju, a njihovo osoblje nastoji ispuniti sve zahtjeve kupaca. Obratite im se sa punim povjerenjem a oni će se potruditi opravdati vaše povjerenje.

Danas je firma Civić d.o.o. moderna firma sa 30 zaposlenih radnika i proizvodnim prostorom od 1000 metara kvadratnih. Proces investiranja u nove uređaje omogućava im sistematičan rast u punom kapacitetu, te proširivanje osnovne djelatnosti. Koristeći najsavremenije metode kod nas i u svijetu, svakodnevno usavršavaju svoj proizvodni program i time postaju spremniji za rješavanje najtežih zadataka iz ove oblasti.

Osnovna djelatnost firme Civić je proizvodnja građevinske limarije i galanterije, lima u obliku crijepa i krovno – fasadnih profiliranih limova. Također proizvode sisteme za odvod oborinskih voda, te strojeve za izradu beskonačnih oluka, te odvodnih cijevi.

Neke od usluga koje nudi firma Civić d.o.o. su:

 • Ugradnja građevinske limarije i galanterije
 • Priprema asortimana proizvoda za ugradnju građevinske limarije
 • Montaža željeznih konstrukcija
 • Montaža inox konstrukcija
 • Tehnički i ekonomski savjeti
 • Međunarodno partnerstvo i zastupanje

Menadžment firme svakodnevno implementira strategiju, koja ih pomoću konstantnog investiranja i diversificiranja kapitala, čini zdravom i kvalitetnom kompanijom. Potencijal firme Civić je u znanju, usluzi i iskustvu.

Firma Civić d.o.o. certificirana je od međunarodne institucije za kvalitet proizvoda sa sjedištem u Türingenu, Münchenu za ISO standard 9001 : 2000.

S obzirom na činjenicu da je kompanija Civić smještena u malom gradu, veoma je važno da je njihova djelatnost u skladu sa društvenim i okolišnim normama. Njihovi prvi klijenti su bili upravo njihovi sugrađani, i zahvaljujući njima u firmi Civić su uspjeli da izgrade mali familijarni obrt u modernu proizvodnu kompaniju. Oni svoje poštovanje prema sugrađanima i prirodi iskazuju na taj način da djeluju odgovorno naspram okoline i društvene sredine. Svaki projekat društvenog karaktera su pomogli finansijski ili uslužno, a također Civić d.o.o. stipendira odlične studente.

Politika kvaliteta firme Civić d.o.o. je sastavni dio poslovne politike usmjeren na prepoznavanje i stalno ispunjavanje zahtjeva i potreba njihovih kupaca te stalno poboljšavanje njihovih vrijednosti i poslovnih rezultata na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana.

U tom smislu firma Civić će:

 • Stalno biti na raspolaganju svojim kupcima udovoljavajući njihovim zahtjevima i očekivanjima
 • Svoje poslovne aktivnosti uvijek provoditi u skladu sa odgovarajućim zakonima, standardima i pozitivnom poslovnom praksom
 • Kontinuirano održavati i poboljšavati kompetentnost, svijest i motiviranost uposlenika za kvalitetno obavljanje poslovnih aktivnosti i punu opredjeljenost prema kupcu
 • Postavljati i ostvarivati ambiciozne, mjerljive i ostvarljive ciljeve na svim nivoima unutar organizacije
 • Sa svojim partnerima i drugim zainteresiranim stranama otvoreno komunicirati i održavati obostrano korisne partnerske odnose
 • Održavati i stalno poboljšavati svoje usluge, procese i čitav sistem upravljanja, koristeći se svojom politikom i ciljevima, povratnim informacijama kupaca, nadziranjem i mjerenjem karakteristika usluga i procesa te ukupnih poslovnih rezultata

Katalog proizvoda firme Civić d.o.o. možete pogledati  OVDJE 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti