Henkelov brend Ceresit dobitnik priznanja Best Buy Awards

24.01.2014. 09:52 / Izvor: eKapija.ba
Henkelov brend Ceresit dobitnik priznanja Best Buy Awards

Zahvaljujući ovom velikom priznanju, sva građevinska ljepila Henkel Ceresit imaju pravo nositi prestižnu oznaku "Best Buy Award - Br. 1 - najbolji omjer cijene i kvalitete".

Najnovije istraživanje nezavisne organizacije ICERTIAS, u kategoriji Construction, pokazalo je da ispitanici – profesionalci u području građevinarstva i pojedinci s iskustvom u gradnji i opremanju, svoje maksimalno povjerenje daju Ceresit ljepilima, što je ovom prestižnom brendu kompanije Henkel donijelo novo priznanje kvalitete: Best Buy Award Construction BiH 2013/2014

U okviru istraživanja, od više od 1.200 ispitanika je traženo da navedu proizvođača građevinskih ljepila koji u Bosni i Hercegovini nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Najveći broj ispitanika naveo je Ceresit.

Zahvaljujući ovom velikom priznanju, sva građevinska ljepila Henkel Ceresit imaju pravo nositi prestižnu oznaku  "Best Buy Award - Br. 1 - najbolji omjer cijene i kvalitete".

"Nagrada uvijek predstavlja zadovoljstvo, ali sam ovdje vrlo sretan što su potrošači prepoznali tradicionalnu kvalitetu Ceresita. Raduje me što ćemo imati priliku da nastavimo unapređivati kompaniju i razvijati kvalitet naših robnih marki. Best Buy Award je priznanje da dobro radimo posao i da trebamo nastaviti primjenjivati našu jasno postavljenu strategiju", izjavio je Predrag Armuš, direktor Henkel BH d.o.o.

Sva istraživanja Best Buy Award rađena su u skladu s odredbama "Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja" koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti