Amko komerc dobitnik prestižnog priznanja za izvanredan odnos sa kupcima

19.02.2021. 08:03 / Izvor: Akta.ba
Amko komerc dobitnik prestižnog priznanja za izvanredan odnos sa kupcima

Amko komerc dobitnik je prestižne medalje "Jer mi cijenimo svoje kupce", koju dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS.

Amko komerc dobitnik je prestižne medalje  "Jer mi cijenimo svoje kupce", koju dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS.

ICERITAS nagrađuje kompanije za izvanredan odnos sa kupcima i saradnicima. Da bi stekao medalju „Jer mi cijenimo svoje kupce“ Amko komerc je prošao strogi proces provjere i detaljno istraživanje ICERTIAS-a. Analizira se ugled kompanije, okruženje i zaposlenici, iskustvo kupaca i povjerenje, te mišljenje i percepcija javnosti o kompaniji.

Povodom ovog prestižnog priznanja, Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca je kazala: "Kao kompanija smo ponosni na naše zaposlenike, jer su posvećeni građenju odnosa sa našim kupcima i poboljšanju usluge koju im pružamo. Ovo priznanje je dokaz da smo na pravom putu, da uspješno ostvarujemo osnovnu viziju naše kompanije usmjerenu na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo kupcima i poslovnim partnerima." 

"Zahvaljujemo kompaniji ICERTIAS što je prepoznala napore koje ulažemo da kupcima obezbjedimo kvalitetnu uslugu.  Kupci su najvažniji  dio uspjeha i temeljni razlog našeg čvrstog držanja prestižne pozicija na bosanskohercegovačkom tržištu svih ovih godina. Nastavit ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi iskustvo kupovine u marketima Amko komerca bilo još bolje. Osjećaj zadovoljstva je još veći kada naši kupci potvrde da smo uspjeli u tome", istakla je Durmo. 

ICERTIAS (International Certification Association GmbH) je internacionalna organizacija, osnovana 2011. godine u Švajcarskoj. Bavi se istraživanjem tržišta, s fokusom na otkrivanju i nagrađivanju kompanija koje pružaju najbolje proizvode i usluge svojim korisnicima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti