Crna Gora za goste iz regije na ljeto nudi manje cijene smještaja

04.04.2021. 09:12 / Izvor: Fena
Crna Gora za goste iz regije na ljeto nudi manje cijene smještaja

Četveročlana obitelj s dvoje odraslih i dvoje djece do 11 godina, šest noćenja u Tivtu može platiti po cijeni od 120 do 150 eura.

Turistička organizacija (TO) Tivta realizirat će i ove godine kampanju "Vaš odmor je u Tivtu", koja domaćim i gostima iz regije omogućava boravak u privatnom smještaju po znatno povoljnijim cijenama od 20 do 25 eura po noćenju, javlja RTCG.

Direktorica TO Tivta Danica Ćeranić Banjević kazala je kako to znači da četveročlana obitelj s dvoje odraslih i dvoje djece do 11 godina, šest noćenja u Tivtu može platiti po cijeni od 120 do 150 eura.

"Ideja je da vrlo brzo krene digitalna promocija kampanje na tržištu regije, prvenstveno u Srbiji i Bosni i Hercegovini jer iz tih država nije potreban PCR test za ulazak u Crnu Goru.", dodala je Ćeranić Banjević.

Vlasnik Sea Point Apart hotela, Đuro Matijević kazao je kako je zadovoljan što se kampanja organizira i ove godine.

"Očekujemo bolju popunjenost ove godine. Treba voditi opreznu cjenovnu politiku i cijene korigirati i učiniti ih pristupačnim za goste iz regije.",  naglasio je Matijević.

"Kampanja po ovim cijenama važit će do 15. srpnja, nakon čega će biti nastavljena pod izmijenjenim uvjetima.", pojasnila je Ćeranić Banjević.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti