Robusne i duga vijeka: BBM servisiranje mašina

02.08.2017. 08:21 / Izvor: Akta.ba
Robusne i duga vijeka: BBM servisiranje mašina

Know-how Grupacije BBM se zasniva na temeljitom poznavanju mašinske tehnologije i iskustvima stečenim u projektima u kojim koristi svoje mašine

Know-how Grupacije BBM se zasniva na temeljitom poznavanju mašinske tehnologije i iskustvima stečenim u projektima u kojim koristi svoje mašine sa otkopnim krakom (kombajne), glodalice sa utovarivačem i glodalice krovina rudnika.

"Znamo šta je bitno za svakodnevnicu u radu – to se vidi po brižljivo osmišljenom dizajnu naših mašina i po uslugama koje pružamo", ističu iz Grupacije BBM.

Generalna opravka, održavanje i servisiranje, individualna briga o klijentu: Ključ za uspješan angažman tokom više decenija

Vašim mašinama BBM produžava životni vijek. Pri tome sami odlučujete koju će Vam vrstu servisa pružiti. Generalnom opravkom u BBM tvornici ili redovnim održavanjem iI servisiranjem u Vašim prostorijama Vam obezbjeđuje sigurnost u planiranju, proces rada bez smetnji – a time i niže troškove u slučaju mogućih kvarova. Mašine se, uz najviše standarde kvaliteta i sigurnosti, mogu koristiti decenijama jer dokazanu tehnologiju usavršava i dopunjava najmodernijim komponentama.

Drugi elemenat koncepta BBM servisiranja je individualna briga o klijentu: Po želji, zaposlenik Grupacije BBM može mašinu licu mjesta staviti u pogon. Zaposlenike klijenta mogu obučiti da optimalno koriste mehanizaciju i uvesti ih u tajne rukovanja BBM mašinama. Moguća je i neposredna podrška u procesu rada. Tako pored inovativne i robusne tehnike BBM obezbjeđuje da proces rada teče bez zastoja i efikasno.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti