Selmi Riđanović-Kenović iz UniCredit banke uručeno priznanje PRO.PR AWARDS

10.04.2016. 18:47 / Izvor: Akta.ba
Selmi Riđanović-Kenović iz UniCredit banke uručeno priznanje PRO.PR AWARDS

Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću.

Sinoć je u hotelu Splendid u svečanom ozračju, 5. put za redom održana svečanost prestižnih priznanja PROPR Awards. To je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodjeljuje pojedincima koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskom procesima da budu dobitnici te nagrade.

Ovogodišnje dobitnice priznanja PRO.PR Awards iz Bosne i Hercegovine su Nataša Aleksić, glasnogovornica u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Selma Riđanović Kenović, direktorica korporativnih komunikacija UniCredit banke te  Željka Bajramović, voditeljica marketinga u tvrtki FIS.

Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi.

Ukupno su dodjeljene 22 nagrade , titulu Vision City je dobio grad Kotor, a nagradu koja se dodjeljuje menadžeru u kojem se održava konferencija, Vision Manager je Esead Zaimović iz Podgorice.

Uz navedene dobitnike iz Bosne i Hercegovine, ovogodišnji dobitnici su: Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Jelena Šarenac, Dragana Roter i Milica Đokić iz Srbije, Radoje Cerović, Marija Jovović i Danilo Kalezić iz Crne Gore te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni europski stručnjaci: Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije te Peter N. Thier iz Austrije.

15. po redu PROPR konferencija će se održati u Hrvatskoj u Krapinsko - zagorskoj županiji u Tuheljskim toplicama od 18. – 20. svibnja 2017.

''15 godina tradicije i ponosa u organizaciji posebno ako znate da svake godine organiziramo događaj u nekoj drugoj zemlji, nije mala stvar. Pred nama je veliki programski izazov. S pripremama ove konferencije započinjemo već sutra'' izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora objavivši ime destinacije kojoj je pripala čast da bude domaćin PROPR konferencije. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti