TGS Hamidović: Drvo ovjekovječeno u tradicionalni proizvod

18.03.2019. 16:23 / Izvor: Akta.ba
TGS Hamidović: Drvo ovjekovječeno u tradicionalni proizvod
OTVORI GALERIJU

TGS Hamidović se bave izgradnjom predivnih bosanskih šadrvana pogodnih za postavljanje u dvorišta, tradicionalnih bosanskih kuća po principu "ključ u ruke".

TGS Hamidović iz mjesta Babajići kod Tuzle, čini da drvna industrija u BiH dobije i umjetnički dojam pored upotrebnog dok zadržavaju tradicionalnost izgleda proizvoda i načina izrade.  

Hamodovići ovjekovječuju drvo u predivne proizvode koji uljepšavaju i olakšavaju svakodnevnicu čovjeka a samo drvo čine još svrsishodnijom.

"Mi se trudimo svoje proizvode prezentirati gdje je moguće i gdje je potrebno jer smatramo da to itekako daje pozitivan učinak na naše poslovanje. Dosadašnja izlaganja na sajmovima namještaja su rezultirala otvaranjem novih poslovnih jedinica u drugim gradovima poput Sarajeva. Trudimo se biti što inventivniji, kvalitetniji i konkurentniji na bh tržištu što nam stalnim rastom klijentele i uspijeva.", izjavio je Talib Hamidović, ispred firme Hamidović za Akta.ba.

TGS Hamidović se bave izgradnjom predivnih bosanskih šadrvana pogodnih za postavljanje u dvorišta, tradicionalnih bosanskih kuća po principu "ključ u ruke", nastrešnica, montažnih objekata poput drvenih kuća sa ugrađenim kaminom i sl. te prateće opreme u bosanskom stilu.

 

N.K

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti