Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

U IUS-u održan seminar na temu Uvod u termografiju - pogled u nevidljiv

14.12.2018. 13:01 / Izvor: Akta.ba

U prostorijama IUS Life centra za cjeloživotno učenje u četvrtak 13. decembra 2018. godine, održan je seminar pod nazivom Uvod u termografiju - pogled u nevidljivo.

Ovo je četvrti u nizu seminara i programa obuke koje je organizovao IUS Centar za cjeloživotno učenje u saradnji sa MICOM BH d.o.o.

Ovaj četverosatni interaktvini seminar je bio još jedna prilika za studente, inženjere, tehničare, stručnjake iz prakse  te sve zainteresovane za ovu oblast, da vide distribuciju temperature na različitim površinama koristeći visokokvalitetnu termografsku opremu te da "vide" toplotnu sliku koja je nevidljiva ljudskom oku.

Sadržaj seminara je usredsređen na praktičan rad korištenjem termičkih imidža i drugih beskontaktnih uređaja za mjerenje temperature.

Učesnici ovog seminara bili su uposlenici kompanije BSIP Sarajevo i studenti IUS Fakulteta prirodnih i tehničkih nauka (FENS).

Naredni seminar je planiran za januar 2019.

Registracija je u toku https://life.ius.edu.ba/en/content/ius-life-online-application-form.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti