Počinje predaja projekata za pružanje usluga podrške za agrobiznis-AgMENTOR

22.02.2017. 16:22 / Izvor: Akta.ba
Počinje predaja projekata za pružanje usluga podrške za agrobiznis-AgMENTOR

USAID/Sweden FARMA II očekuje da će rad na ovoj aktivnosti početi u aprilu/maju 2017. godine.

USAID/Sweden FARMA II poziva domaće neprofitne, profitne i nevladine organizacije, obrazovne institucije ili pružaoce poslovnih razvojnih usluga, da predaju projektne prijedloge za pružanje usluga podrške za agrobiznis / AgMENTOR.

Svrha ove aktivnosti jeste da se poveća kvalitet, raspon i pristup uslugama podrške za agrobiznise u BiH. Cilj je da se pilotira uspostavljanje virtuelne i fizičke mreže, koja će povezati i podržati usluge podrške agrobiznisima.

Projektne prijedloge treba dostaviti putem email-a (grants@farmabih.ba) i lično / poštom u jedan od ureda USAID/Sweden FARMA II projekta, najkasnije do 16:00 sati 22. marta 2017. godine. Pismeni upiti vezani za ovaj poziv mogu se dostaviti putem email-a grants@farmabih.ba do 16:00 sati 7. marta 2017. godine, nakon čega neće biti moguće postavljati dodatna pitanja. Sva pojašnjenja i uputstva će biti dostavljana putem email adrese grants@farmabih.ba.

USAID/Sweden FARMA II projekat će 9. marta 2017. godine u 10:00 sati za Lot 1 i 14:00 sati za Lot 2 organizovati informativne sastanke, na kojem će se moći dobiti potrebna pojašnjenja o opisu posla, te će zainteresovanim ponuđačima biti data uputstva za podnošenje projektnih prijedloga. Ovi sastanci će se održati u uredu projekta u Sarajevu, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1, toranj B, 18-ti sprat.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete pošaljite potvrdu učešća do 7. marta 2017. godine. Ohrabrujemo sve organizacije koje su zainteresovane za podnošenje projektnih prijedloga da učestvuju na ovom sastanku. Izjave i pojašnjenja od strane bilo koga drugog neće biti validna.

USAID/Sweden FARMA II očekuje da će rad na ovoj aktivnosti početi u aprilu/maju 2017. godine i da će biti završen najkasnije do juna/jula 2018. godine.

Više informacija možete saznati OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti