* This article is available only in B/H/S language.

Poslovna šansa: Potreban proizvođač za aluminijske okvire brdskih bicikla

Izvor: Akta.ba, 29.7.2017 8:34:14

Poslovna šansa: Potreban proizvođač za aluminijske okvire brdskih bicikla

Austrijski startup traži partnere koji mogu ponuditi tehnologije ili stručnost na području proizvodnje okvira od aluminijskih cijevi i odgovarajućih dijelova za brdski bicikl, saznaje poslovni portal Akta.ba.

Inače, ova start-up kompanja aktivna je u području biciklističke tehnologije, patentirala je poseban dizajniran, sklopivi mountain bike okvir, izgrađen od serijskih setova cijevi i specijalno obrađenih aluminijskih dijelova.

Do sada su prototipovi bicikla već dostupni. Međutim, nakon vrlo pozitivne povratne informacije sa tržišta, start-up sada želi ući u masovnu proizvodnju.

Idealni partner prema ponudi koju je pripremio Intera Tehnološki park budući partner bi trebao biti u mogućnosti pružiti tehničke vještine za izradu specijalno dizajniranog aluminijskog brdskog bicikla.

U ponudi je navedeno kako neće biti geografskih ograničenja u pogledu traženog partnera.

"Predviđa se bliska suradnja s proizvodnim partnerom u početnim fazama planiranja i dizajna. Nakon toga bi partner trebao upravljati masovnom proizvodnjom", navedeno je u okviru Poziva na tehnološku saradnju za mjesec juli/august 2017.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Slične vijesti

Prikaži još vijesti iz ove rubrike

Učitavanje...