al
"Walk in" tuševi za užitak bez barijere

Građevina

"Walk in" tuševi za užitak bez barijere

17.09.2019 08:08:45 / Izvor: Akta.ba

"Walk in" tuševi predstavljaju novo i elegantno rešenje za kupatilo. Koncept tuš kabine "bez barijere" je inovativan i inspirativan i baš u tome je Peštan kompanija pronašla motivaciju da kreira program kupatilskih slivnika.

Imperativ današnjeg modernog i elegantnog kupatila su "walk in" tuš kabine. Predstavljaju idealno rješenje kako za mala, tako i za prostrana kupatila. Takozvani tuševi "bez barijera" omogućavaju lak i brz ulaz u kabinu, veliki broj različitih dimenzija prilagođava se veličinama kabina, a njihov elegantan izgled se dosta razlikuje od standardnih slivnika. Minimalistički dizajn koji odlikuje njihov profil predstavlja veoma elegantno rešenje, posebno kod modela koji nemaju okvir oko stakla, tzv Frameless modeli – Frameless Line i Frameless Line Glass.

Brojne su prednosti kod "walk in" tuševa; lakši su za održavanje od običnih kabina ili kada, brzo i lako se montiraju, praktični su i povoljniji. Predstavljaju pravi užitak nakon napornog dana i čine prostor elegantnijim i modernijim, što sve utiče na bolje provedeno vreme u kupatilu i zadovoljstvo.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina