Holdina donirala sredstva dezinfekcije potrebitima

18.10.2021 14:00:04
holdina donirala dezinol dezinfekcijska sredstva

Nakon donacije u Goraždu, predstavnici HOLDINE uručili su donacije u vidu zaliha dezinfekcionog sredstva Dezinol školama u Sarajevu, Gračanici, Bosanskom Petrovcu, Zenici, Mostaru i Srebreniku

Nakon donacije dezinfekcijskih sredstava bolnici u Goraždu, tokom mjeseca septembra predstavnici Holdine nastavili su biti podrška lokalne zajednice.

Posjete su organizirane u školama u Sarajevu, Gračanici, Bosanskom Petrovcu, Zenici, Mostaru i Srebreniku kao i Zavodu za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva u Sarajevu i Centru civilne zaštite općine Ilijaš te su uručene zalihe dezinfekcijskog sredstva Dezinol iz ponude Ina maziva.

Tokom ove humane geste podijeljeno je preko 2000 komada dezinfekcijskog sredstva. Ovo je samo jedna u nizu inicjativa ka loklanim zajednicama u kojima kompanija djeluje, te je saradnja sa zajednicom jedan od bitnih fokusa Holdina poslovanja.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi