al
iNovine BH najveći maloprodajni lanac kioska u BiH

Predstavljamo

iNovine BH najveći maloprodajni lanac kioska u BiH

12.11.2019 08:44:07 / Izvor: Akta.ba

iNovine BH društvo sa ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu sa sjedištem u Sarajevu su najveći specijalizovani i vodeći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini. U maloprodajnoj mreži kao lider na tržištu broje preko 500 prodajnih mjesta te više od 1.000 uposlenika čija je osnovna orijentacija plasman duhana, štampe i galanterijskog asortimana, e-vaučera, telekom kartica i e-dopuna za sve bh. operatere, igara na sreću Lutrije BiH i Lutrije RS te prodaja ulaznica putem kupikartu.ba sistema za sva kulturna i sportska dešavanja.

"Nastojimo kreirati uspješan tim kvalitetnih zaposlenika kako bi postigli bolje rezultate kako za naše klijente, tako i za potrošače. Od rebrendiranja iNovine BH su uspjele izgraditi veliku prepoznatiljivost i atraktivnost svojih prodajnih mjesta. Uspješno primjenjujemo strategiju diferencijacije kroz izgradnju jedinstvene ponude i poslovnog sistema. Kvalitetnom i inovativnom ponudom, ugodnim okruženjem, uz najbolju kvalitetu usluge nastojimo zadovoljiti kupce, uposlenike, poslovne partnere i zajednicu u kojoj prosperiramo. Dokaz tome su brojne usluge koje iNovine nude, a koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu."

Misija kompanije

Zadržati vodeću poziciju najvećeg maloprodajnog lanca kioska u BiH u svim aspektima poslovanja, kvalitetnom i inovativnom ponudom, ugodnim okruženjem te uz najbolju kvalitetu usluge zadovoljiti kupce, uposlenike, poslovne partnere i zajednicu u kojoj prosperiramo.

Vizija kompanije

Neprestano unapređenje poslovnih procesa i pružanju najbolje i najkvalitetnije ponude svojim kupcima. Rezultat te težnje je razvoj novih usluga kao i svakodnevno poboljšanje već postojećih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo