al
Iskoristi priliku za ljetnu praksu u UniCredit Banku

Finansije i konsalting

Iskoristi priliku za ljetnu praksu u UniCredit Banku

14.05.2019 12:28:04 / Izvor: Akta.ba

I ove godine UniCredit Bank nastavlja pružati priliku mladim ljudima, te je objavila poziv svim zainteresiranim studentima, koji žele steći svoje prvo radno iskustvo, da se prijave za plaćenu studentsku praksu u periodu od 07. do 09. mjeseca 2019. godine. Teoretsko znanje predstavlja temelj za budućnost, ali znanje koje se stiče praksom donosi mudrost i iskustvo koji su prvi korak ka uspješnoj karijeri.

  • praksa u gradovima širom BiH
  • u periodu od 07. do 09. mjeseca 2019. godine

 

Studenti koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik, te studiraju na Master studiju Ekonomskog fakulteta, a u periodu od 07. do 09. mjeseca ove godine su dostupni za rad, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke. Prijave za praksu u gradovima širom BiH su otvorene do 26.05.2019., a svi zainteresirani studenti svoje biografije mogu poslati na mail iskoristipriliku@unicreditgroup.ba sa naznakom "Za program Iskoristi priliku".

UniCredit Banka ovim programom plaćene prakse nudi mladima, priliku, da postanu bogatiji za novo iskustvo koje će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju, ali i da se njihov trud i rad prepoznaju i nagrade. 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting