al
MI-BOSPO je za sve poljoprivrednike pripremio fantastičnu ponudu!

Finansije i konsalting

MI-BOSPO je za sve poljoprivrednike pripremio fantastičnu ponudu!

02.02.2021 07:40:31 / Izvor: Akta.ba

AGRONA - PROIZVOD ZA POLJOPRIVREDNIKE

Poljoprivrednici, samo za Vas MI-BOSPO iz ponude izdvaja AGRONA mikrokredit. Ulaganja u poljoprivredu budućnost su vašeg posla i prosperiteta države.

Agrona mikrokredit je za investicije u poljoprivredi, izgradnja/adaptacija objekata poljoprivredne namjene, kupovina poljoprivrednog zemljišta, opreme, mehanizacije, repromaterijala, dugogodišnjih zasada, kupovina  i proširenje osnovnog stada, kupovina junica, finansiranje tekućeg poslovanja vezanog za poljoprivredu aktivnost, ostale investicije u proizvodnji mlijeka, sjetva, tov životinja i ostale poljoprivredne namjene.

Iznos kredita: do 10.000 KM

Rok otplate kredita: do 60 mjeseci, mogućnost grejs perioda je do 9 mjeseci;

Kamatna stopa: Nominalna kamatna stopa je fiksna, godišnja, i kreće se od 17% do 24%.

Provizija za obradu mikrokredita: 2% za iznose do 1.999 KM, a za iznose od 2.000 do 10.000 KM nema provizije za obradu mikrokredita.

Za iznos kredita od 10.000 KM i rok otplate od 60 mjeseci, uz nominalnu kamatnu stopu od 17%,  i uz uključen dodatni trošak u iznosu  od 10,00 KM*, efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 18,46%.

*trošak ovjere dokumentacije se odnosi samo na poslovnice u FBiH

Ovako iskazana EKS je reprezentativni primjer i informativnog je karaktera.

EKS* - efektivna kamatna stopa u koju je uključena samo nominalna kamatna;

EKS ** - efektivna kamatna stopa u koju je uključena nominalna kamatna stopa, zatim i dodatni trošak iznosa od 10.00 KM po osnovu mogućih troškova za ovjere dokumenata koji se mogu tražiti za proces odobravanja mikrokredita.

Podaci o visini Efektivne kamatne stope (EKS) su informativnog karaktera i u trenutku podnošenja zahtjeva za mikrokredit mogu biti različiti od prikazanih. EKS se mijenja u skladu sa dodatnom dokumentacijom koja može predstavljati uslov odobrenja svakog pojedinačnog kredita. Za sve detaljnije informacije, molimo vas da se obratite kreditnom osoblju MKF MI-BOSPO.

Ukupan iznos koji korisnik plaća po mikrokreditu*** - glavnica mikrokredita + ukupan iznos kamate po mikrokreditu + iznos dodatnih troškova koji mogu nastati u procesu obrade i odobravanja kredita;

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting