al
Peštan kupatila: U dodiru sa elegancijom i savremenom tehnologijom

Građevina

Peštan kupatila: U dodiru sa elegancijom i savremenom tehnologijom

13.04.2019 09:32:18 / Izvor: Akta.ba

U želji da isprate savremena tehnološka dostignuća i zahteve savremenih potrošača, Peštan je kreirao proizvode koje, osim besprekorne funkcionalnosti, odlikuje jednostavan dizajn i elegancija. Kupatilo predstavlja prostor u kome provodimo dosta vremena, pa zato i ne čudi da želimo da detalji koji su neophodni za nesmetano funkcionisanje moraju da se lako uklapaju uz enterijer, da budu laki za održavanje, ali i besprekornog izgleda. Prateći savete stručnjaka, inženjera i dizajnera, uklopili suminimalizam, jednostavnost i eleganciju na najbolji mogući način u proizvode koji čine suštinu svakog kupatila. Sve proizvode su sa posebnom pažnjom dizajnirali, kako bi Vaš dodir sa njima bio pravi užitak.

U dodiru sa tišinom – S line

Savremeni način života omogućava nam da koristimo nova tehnološka i naučna dostignuća i da živimo udobnije. Međutim, savremeni način života podrazumeva brz tempo života, nedostatak slobodnog vremena i stres. Život u gradu može da nas čini neraspoloženim i razdražljivim zbog buke koja je prisutna gotovo na svakom koraku. Imajuću u vidu koliko je bitna zaštita od buke, radili su godinama na unapređenju kanalizacionih cevi, sve dok nisu proizveli nove S line bešumne cevi, koje u kombinaciji sa obujmicama smanjuju nivo buke i akustičnih vibracija do nivoa od 12 db. Njihova primjena u stambenim objektima savremene gradnje omogućiće Vam miran san i kvalitetno provedeno vreme sa porodicom, bez buke i nervoze.

U dodiru sa savremenom tehnologijom – Fluenta ugradni vodokotlić

Bilo da se radi o potpuno novom ili adaptaciji postojećeg kupatila, ugradni vodokotlić predstavlja pravo rešenje. Osim što zauzima znatno manje mesta u kupatilu, modernije izgleda i lako se uklapa uz svaki enterijer. Uz specijalni mehanizam, Fluenta ugradni vodokotlić je vrlo lako ugraditi i u ugao kupatila.

Moderne tipke za aktiviranje savršeno će se uklopiti uz svaki dizajn koji zamislite, jer možete birati između četiri različita dizajna (Play, Active, Onyx, Diamond) i četiri boje (Bela, Crna, Hrom sjaj i Hrom brušeni).

U dodiru sa intimom – Fluenta Rimless WC šolja

Fluenta Rimless konzolna WC šolja nudi potpuno novu tehnologiju ispiranja, koja ne dozvoljava zadržavanje bakterija i nečistoća ispod unutrašnje ivice. Jednim klikom omogućen je pristup svim djelovima WC šolje i znatno olakšano održavanje higijene. Dasku odlikuje i „soft close“ mehanizam, koji umanjuje buku tokom spuštanja i sprečava je u slučaju nenamernog ispuštanja. Fluenta Rimless konzolna WC šolja je modernog oblika, svedenog i elegantnog dizajna i bez vidljivih montažnih delova, pa samim tim predstavlja pravi izbor za one sa istančanim ukusom, kojima je uklapanje svakog detalja u kupatilu bitno.

Confluo slivnici – U dodiru sa elegancijom

Imperativ današnjeg modernog i elegantnog kupatila su „walk in“ tuš kabine. Predstavljaju idealno rešenje kako za mala, tako i za prostrana kupatila. Takozvani tuševi "bez barijera" omogućavaju lak i brz ulaz u kabinu, veliki broj različitih dimenzija prilagođava se veličinama kabina, a njihov elegantan izgled se dosta razlikuje od standardnih slivnika. Minimalistički dizajn koji odlikuje njihov profil predstavlja veoma elegantno rešenje, posebno kod modela koji nemaju okvir oko stakla, tzv Frameless modeli – Frameless Line i Frameless Line Glass. Brojne su prednosti kod „walk in“ tuševa; lakši su za održavanje od običnih kabina ili kada, brzo i lako se montiraju, praktični su i povoljniji. Predstavljaju pravi užitak nakon napornog dana i čine prostor elegantnijim i modernijim, što sve utiče na bolje provedeno vreme u kupatilu i zadovoljstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina