al
S Line: Neka tišina bude jedino što ćete čuti

Građevina

S Line: Neka tišina bude jedino što ćete čuti

07.05.2020 13:23:49 / Izvor: Akta.ba

Najnovija istraživanja tokom vanredne situacije pokazala su da je, zbog znatno smanjenog djelovanja ljudi, priroda počela da se budi. Uz smanjenu slobodu kretanja za ljude širom sveta, značajno je smanjen loš uticaj na prirodu od strane čoveka. Ulice su čistije, reke bistrije, daleko je manje izduvnih gasova, u većim gradovima nema gužve i buke.

U skladu sa ekološkim načelima, smanjenje globalne buke može početi od pojedinca i svakog domaćinstva. Jedan od mnoštva načina je regulisanje buke i akustičnih vibracija uz pomoć niskošumnog kanalizacionog sistema. Ispravno instaliran S Line bešumni kanalizacioni sistem omogućava smanjenje buke i akustičnih vibracija na nivo od čak 12dB.

Peštan S Line bešumna kanalizacija predstavlja unapređenu Peštan HTPP kućnu kanalizaciju i namjenjena je za instalaciju na mestima gde se zvučna izolacija uzima u obzir. Instalirana sa Peštanovim specijalnim gumenim obujmicama, omogućava smanjenje buke i akustičnih vibracija do nivoa od 12 dB*. Najsavremenija tehnologija ekstruzije troslojnih cevi, materijali modifikovani mineralnim aditivima podigli su sisteme za odvod zaprljanih i otpadnih voda unutar građevinskih konstrukcija na jedan viši nivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina