al
Zajedno sa Unijom pronađite pravo rješenje za Vaše poslovanje!

Predstavljamo

Zajedno sa Unijom pronađite pravo rješenje za Vaše poslovanje!

09.07.2019 11:34:50 / Izvor: Akta.ba

Razmišljate o novim poslovnim izazovima ili rasterećenju postojećih obveza?

Možda Vam se približava datum odlaska u penziju ili želite poboljšati svoje poslovanje i osigurati sigurniju budućnost za svoje zaposlenike?

Razmišljate li o prodaji svog računovodstvenog servisa, ali ne znate kako osigurati da sve godine Vašeg neprocjenjivog truda i vremena ne postanu samo stvar prošlosti?

Zajedno sa Unijom možete pronaći pravo rješenje za Vaše poslovanje!

Unija je međunarodna računovodstvena kuća, koja je spajanjem samostalnih računovodstvenih servisa prije više od jednog desetljeća, krenula putem koji je posljednjih godina doveo do uspješnog poslovanja i povjerenja mnogih klijenata.

Tokom svog djelovanja Unija se razvila u veliku kompaniju koja okuplja brojne stručnjake u području računovodstva, poreznog savjetovanja, obračuna plaća i ljudskih resursa. U radu koriste naprednu informatičku tehnologiju i tako postavljaju nove prekretnice na području računovodstva.

Danas je Unija napredna kompanija s precizno osmišljenom vizijom za budućnost koja se sastoji od pružanja kvalitetnih usluga klijentima, strukturirane organizacije rada koja pomaže u rastu saradnika, a samoj kompaniji osigurava dugoročni uspjeh i ugled u društvu.

Kompanija je uspješno proširila svoje poslovanje na 14 tržišta - Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Austriju, Poljsku, Slovačku, Češku, Njemačku, Mađarsku, Rumuniju i Ukrajinu.

Ukoliko biste željeli istražiti mogućnost potencijalne saradnje s Unijom, nazovite na 033 873 930 ili pošaljite e-mail na info.sa@unija.com kako biste dogovorili neobvezni i neformalni sastanak.

"Bilo bi nam drago ako biste postali dio naše uspješne poslovne priče.",  poručuju iz Unije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo