Fix.ba nova usluga na domaćem tržištu: Baza stručnjaka na jednom mjestu

14.10.2016. 13:56 / Izvor: Akta.ba
Fix.ba nova usluga na domaćem tržištu: Baza stručnjaka na jednom mjestu

Najpretraživaniji bosanskohercegovački web site, OLX.ba, lansirao je značajne novosti iz svog laboratorija. 

Najpretraživaniji bosanskohercegovački web site, OLX.ba, lansirao je značajne novosti iz svog laboratorija. 
Fix.ba je sasvim nova usluga na domaćem tržištu, prva online platforma bazirana na servisima i uslugama koja svim korisnicima nudi brza i jednostavna rješenja kojima ćete uštedjeti vrijeme, te iz vlastitog doma doći do brojnih rješenja, bilo da se radi o servisiranju vašeg automobila ili renoviranju doma. 

Princip korištenja Fix.ba sitea je jednostavan i jedinstven. Kroz nekoliko ključnih koraka, koji su korisnicima detaljno opisani, moguće je pronaći stručnjake (majstore, kreativce, edukatore, servisere...) čije ponude će u što kraćem roku stići na mail zainteresiranog korisnika, nakon čega preostaje još dogovaranje saradnje. 
 
Fix.ba site, pod sloganom "Moj stručnjak" nudi veliku bazu stručnjaka s jedne i korisnika/klijenata s druge strane, a svi imaju mogućnost pronalaska servisa ili usluga u više od 500 kategorija. 

"Nerijetko se nalazimo u situaciji da nam je potreban stručnjak za popravak automobila, servis računara ili instrukcije u obrazovanju. Također, nerijetko nam je potrebna pomoć u kućanskim poslovima, čuvanju djece ili starijih osoba. Kada posjetite www.fix.ba i u pretraživač unesete uslugu koja vam je potrebna  (krečenje, servis auta, masaža, catering i slično), biti će neophodno da odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja koja detaljno određuju vašu potrebu. Odgovori će biti proslijeđeni stručnjacima koji će vam se javiti sa svojim prijedlogom ponude. Po dobijanju ponuda, na vama je samo da odaberete onu koja vam najviše odgovara, te da definirate detalje o realizaciji usluge",  istakla je Daniela Vinš-Aljović, voditelj projekta.  

Korištenje servisa je u potpunosti besplatno i nudi sigurno, brzo i jednostavno pretraživanje, reklamiranje i korištenje najveće online baze "stručnjaka". 
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti