Konferencija "Investiraj u Trebinje" 2017

19.05.2017. 11:34 / Izvor: Akta.ba
Konferencija 'Investiraj u Trebinje' 2017

U Trebinju će dana  26. i 27. maja 2017. godine, održati investiciona konferencija pod nazivom "Investiraj u Trebinje" 2017.

U Trebinju će dana  26. i 27. maja 2017. godine, održati investiciona konferencija pod nazivom "Investiraj u Trebinje" 2017.

Konferencija, čiji je pokrovitelj Grad Trebinje, okupiće domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova i opština Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Cilj Konferencije je predstavljanje i detaljno upoznavanje sa mogućnostima uspješnog ulaganja i poslovanja u jednom od perspektivnih gradova Srpske - Trebinju, kao i svim privrednim potencijalima koje Trebinje pruža, te olakšicama i zakonskim regulativama za sve zainteresovane ulagače i potencijalne investitore.

“Ova konferencija odlična je prilika da na jednom mjestu pokažemo i predstavimo uspješne firme koje su plodno tlo za svoj biznis pronašle upravo u Trebinju i okolini, kao i da predstavimo sve one projekte koji imaju potencijal i čekaju investitora,” poručili su iz Grada Trebinje. 

Prvi dan biće predstavljeni infrastrukturni projekti i projekti iz domena privrede i poljoprivrede za koje prisutni potencijalni investitori mogu iskazati interes na licu mjesta, kao i projekti iz oblasti turizma. 

Četvrta, i možda i najvažnija tema konferencije, su zakonodavno pravne pogodnosti i prekogranična saradnja koje očekuju sve one koji odluče da investiraju u Trebinje. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave