Agencije Stanpromet i My Space od sada posluju zajedno

07.10.2022. 15:22 / Izvor: Akta.ba
stanpromet

Vođene interesom tržišta i klijenata, dvije potpuno afirmisane agencije Stanpromet i My Space udružile su svoje snage i od sada posluju zajedno.

Vođene interesom tržišta i klijenata, dvije potpuno afirmisane agencije Stanpromet i My Space udružile su svoje snage i od sada posluju zajedno.

Dvije najbolje agencije u BiH iz oblasti nekretnina, prepoznale su savršen trenutak za saradnju a sve u cilju što bolje ponude i usluge posredovanja za svoje klijente.

“Udruživanjem materijalno-tehničkih sredstava i iskustva napravili smo novi iskorak na tržištu posredovanja. Naše agencije i naši agenti, u čijem je timu osam agenata, rade zajedno, sinhronizovano i nadasve profesionalno kako bi u ovim vremenima zadržale vodeće pozicije i pružile mnogo više od klasičnog posredovanja nekretninama”, kazali su.

Naglašavaju kako inovativnim pristupom podižu kvalitet posredovanja a u prilog tome ide da su dvije agencije prve agencije u FBiH koje su dobile riješenja o obavljanju djelatnosti posrednika od Ministrastva trgovine FBiH pod rednim brojevima 001 i 002.

“Šta vam sve pripremamo zajedičkim snagama, iskustvom i koje mogućnosti za investiranje, pratite na našim kanalima”, kažu.

Pored profesionalnog odnosa među agencijama i agentima grade i prijateljstva koja vrijede više. Kako kažu ovakvim udruživanjem žele poslati i poruku zajedništva, profesionalnosti, prijateljstva, i to sve zbog sadašnjih ali budućih klijenata.

“Izaberite simbiozu najboljih i povjerite svoje nekretnine nama i sigurno nećete pogriješiti”, poručili su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije