Entering nekretnine: Novi stanovi u Banjaluci u okviru naselja Novi Borik

11.07.2017. 11:42 / Izvor: Akta.ba

Knežević Entering doo svojim kupcima sada može ponuditi i stanove u novogradnji na području grada Banja Luka.

Zahvaljujući partnerskoj saradnji sa građevinskim kompanijama, Knežević Entering doo svojim kupcima sada može ponuditi i stanove u novogradnji na području grada Banja Luka.

Kako navode iz ove kompanije, trenutno su u ponudi lokacije Novi Borik - Ul. Veljka Mlađenovića (48,80 i 65,10 m2), te kod Tropik centra – Ul. Dragana Bubića (58,86 m2).

Lokacija Novi Borik će biti useljiva u oktobru ove godine, a kod Tropik centra sredinom 2018.

Pored kvaliteta gradnje, posebne pogodnosti Knežević Entering kupcima nudi po pitanju cijene, tako da u zavisnosti od načina i rokova plaćanja cijene kreću već od 1490 KM/m2 bez PDV-a. Takođe, kupcima stanova se može maksimalno izaći u susret vezano za odabir materijala u završnom opremanju (keramika, parket, zidovi, unutrašnja stolarija i sl.) kod radova koji nisu već završeni, uz nikakve ili minimalne dodatne troškove.

Novi Borik je novoprojektovano naselje na desnoj obali rijeke Vrbas, svega 1,7 km udaljeno od strogog centra grada. Obala rijeke je uređena sa šetalištem i klupama, a u neposrednoj blizini su univerzitetski kampus, gradski olimpijski bazen, te pojedine institucije (geodetska uprava, inspektorat...).

Naselje kod Tropik centra takođe predstavlja mirnu oazu između naselja Rosulje i Lazarevo, a udaljenost od strogog centra grada je 2,5 km. Iako su u blizini sve bitne saobraćajne komunikacije (istočni i zapadni tranzit, autobuska i željeznička stanica), naselje je uvučeno, mirno i tiho za potpuno opušten život. Takođe, pogodnost predstavljaju i veliki tržni centri u sklopu naselja (Tropik, Verno, Yisk, Centrum), te blizina osnovne i nekoliko srednjih škola.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije