PVC podovi kompanije Knežević Entering sve više osvajaju tržište

13.03.2019. 17:49 / Izvor: Akta.ba

Kroz svoje dalje poslovanje radit će na razvoju novih proizvoda ali i jačanju svoje pozicije na tržištima u zemlji i izvan nje.

Kompanija Knežević Entering iz Laktaša se nakon nekoliko godina pauze ponovo predstavila na Međunarodnom sajamu građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije u Banjoj Luci.

Prvi put su na sajmu nastupili sa svojom novom serijom PVC podova koji sve više osvajaju tržište.

Marko Knežević, direktor Knežević Enteringa za Akta.ba je kazao kako sa ovim nastupom na GRAMES-DEMI 2019. još više žele ojačati svoju poziciju na prostoru Banjalučke regije ali pronaći i neke nove kupce iz drugih dijelova naše zemlje i šire.

"Nakon pauze od pet godina ponovo smo se odlučili vratiti na sajam GRAMES i predstaviti svoju paletu usluga i proizvoda. Ove godine nastupamo sa čitavom lepezom podova prvenstveno drvenih podova u masivu i višeslojnim varijantama u PVC podu i laminatu", kazao je Knežević.

Knežević Entering nudi i sajamski popust za sve kupce, a na neke proizvode popust ide i do 60 posto.

Kompanija je trenutno aktivna na nekoliko projekata kako u zemlji tako i u regionu. Knežević je posebno istaknuo projekt socijalnog zbrinjavanja Roma u Beogradu, zatim Zlatibor gradnja projekat Zemun polje 9000 kvadrata, kao i aktivnosti na završnim radovima tržnog centra Delta planet u Banja Luci ali i tu je još i mnoštvo drugih individualnih projekata koji se realiziraju kako u samom gradu Banja Luci tako i širom BiH.

Kroz svoje dalje poslovanje radit će na razvoju novih proizvoda ali i jačanju svoje pozicije na tržištima u zemlji i izvan nje.

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti