ASA Osiguranje u regiji Tuzla realiziralo investicije vrijedne 3 miliona KM

05.07.2019. 08:35 / Izvor: Akta.ba
ASA Osiguranje u regiji Tuzla realiziralo investicije vrijedne 3 miliona KM

Prednosti koje će klijenti imati su da će sada moći obaviti sve potrebno za registraciju vozila na jednom mjestu.

Domaća osiguravajuća kuća ASA Osiguranje realizovala je dvije značajne investicije u regiji Tuzla. Kupovina kompanije TZINSPEKT d.o.o. je realizovana u martu 2019. godine a u junu je ozvaničena  kupovina nekretnina i opreme u Gračanici. Vrijednost obje investicije je cca 3 miliona konvertibilnih maraka.

Preko ove dvije investicije ASA Osiguranje će zajedno sa svojom sestrinskom kompanijom ASA Assistance, pored usluga osiguranja, ponuditi i usluge tehničkog pregleda vozila i ostale prateće usluge građanima Tuzle i Gračanice. Prednosti koje će klijenti imati su da će sada moći obaviti sve potrebno za registraciju vozila na jednom mjestu.

U izjavi za naš portal iz ASA Osiguranja su istakli "ASA Osiguranje kao društvo koje živi, a ne samo posluje u Bosni i Hercegovini, ima posebnu satisfakciju od investiranja u našoj državi. Sigurno da su našoj privredi potrebne investicije a najpoželjnije su upravo one koje dolaze od domaćih privrednih subjekata. Ovakvim investicijama želimo da dodatno proširimo naš portfelj, poslovnu mrežu i približimo se našim klijentima kojih je u regiji Tuzla a i širom Bosne i Hercegovine sve više."

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije