Za izgradnju dijela puta od Tjentišta prema Brodu na Drini još 6 miliona KM

17.08.2022. 10:34 / Izvor: SRNA
Za izgradnju dijela puta od Tjentišta prema Brodu na Drini još 6 miliona KM

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je za Vladu značajan razvoj svih dijelova RS-a, a jedan od projekata jeste i izgradnja mosta i dijela puta od Tjentišta prema Brodu na Drini.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je za Vladu značajan razvoj svih dijelova RS-a, a jedan od projekata jeste i izgradnja mosta i dijela puta od Tjentišta prema Brodu na Drini čija je vrijednost veća od 30 miliona KM, što finansira Vlada.

Prije dva dana je bila aukcija za verifikaciju ponuda za izgradnju mosta i dijela puta od Tjentišta do Broda na Drini. Najniža ponuda je bila 36 miliona KM, a Vlada će naredne godine obezbijediti i dodatnih šest miliona KM kako bi navedeni projekat bio realizovan, rekao je Višković.

Kada je riječ o izgradnji aerodroma u Trebinju, Višković je naveo da sve ne ide željenom dinamikom jer veći dio odluka treba da donesu zajedničke institucije BiH.

"Nema prostora i načina da ovaj projekat bude zaustavljen, ali se na neki način opstruiše i ne realizuje onako kako je zamišljeno", dodao je Višković.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije