Počinje projekt "Snabdijevanje vodom i kanalizacija u opštini Sokolac"

20.12.2017. 09:25 / Izvor: Akta.ba
Počinje projekt 'Snabdijevanje vodom i kanalizacija u opštini Sokolac'

Za 2018. godinu planirano je da se otpočne sa komponentnom III Projekta, kao i određenim aktivnostima na planovima za izgradnju prečistača i filtera na izvorištu.

U prostorijama Ministarstva finansija u Banja Luci, je održan sastanak pomoćnika ministra finansija i predsjednika Tima za upravljanje projektom Vodovod i kanalizacija RS Radmile Mihić i načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelice.

Obe strane izrazile su zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom projekta Vodovod i kanalizacija RS, koji se realizuje u opštini Sokolac, gdje su uspješno realizovane dvije komponente definisane Projektom.

Za 2018. godinu planirano je da se otpočne sa komponentnom III Projekta, kao i određenim aktivnostima na planovima za izgradnju prečistača i filtera na izvorištu „Bioštica“ u opštini Sokolac.

III komponentom projekta (1.057.000,00 EURA), predviđena je:

Izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Majdani do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=1.750m

Izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Brezjak do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=2.250m

Izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Podromanija do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=4.750m i profil Ø 400 L=1.750m

Izgradnja primarnog kanalizacionog voda od zajedničkog tranzitnog voda kanalizacije do Bjelosavljevića gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=1.125m i profil Ø 400 L=1.125m.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije