Podrška projektu 'Snabdjevanje vodom i projekat kanalizacije u opštini Sokolac'

Investicije / PROJEKTI

Podrška projektu "Snabdjevanje vodom i projekat kanalizacije u opštini Sokolac"

Tim za upravljanje projektima pri Ministarstvu finansija Republike Srpske dao je saglasnost opštini Sokolac za tendersku dokumentaciju za komponentu III projekta.

27.07.2018. 11:21 Izvor: / Akta.ba

Tim za upravljanje projektima pri Ministarstvu finansija Republike Srpske dao je saglasnost opštini Sokolac za tendersku dokumentaciju za komponentu III projekta „Snabdjevanje vodom i projekat kanalizacije u opštini Sokolac“ koji se implementira u sklopu projekta „Vodovodna i kanalizaciona infrastruktura u Republici Srpskoj“.

Po projektu, Ministarstvo finansija RS dalo je saglasnost da opština Sokolac iz kreditnih sredstava raspolože sa 630.000 eura. Po odobrenju sredstava od strane Evrpske komisije, opština Sokolac će dobiti i grant sredstva u iznosu od 250.000 eura.

Trećom komponentom projekta je predviđena izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Majdani do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=1.750m, izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Brezjak do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=2.250m; te izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Podromanija do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=4.750m i profil Ø 400 L=1.750m i izgradnja primarnog kanalizacionog voda od zajedničkog tranzitnog voda kanalizacije do Bjelosavljevića gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, profil Ø 300 L=1.125m i profil Ø 400 L=1.125m

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije