Svečano otvoren salon "Walls&Floors by Trgošped"

22.06.2018. 09:03 / Izvor: Akta.ba
Svečano otvoren salon 'Walls&Floors by Trgošped'
OTVORI GALERIJU

Firma Trgošped u Kakanju je uz prisustvo brojnih zvanica otvorila salon "Walls&Floors by Trgošped".

Firma Trgošped u Kakanju je uz prisustvo brojnih zvanica otvorila salon “Walls&Floors by Trgošped”. Ovom prilkom je upriličila svečanu promociju sanitarne opreme, materijala i uređaja u prizemlju novosagrađene stambeno-poslovne zgrade.

Gostima se obratila direktorica Azra Zaimović Habibović, vrlo kratkim, spontanim govorom u uvodu. Izrazila je radost koju firma Trgošped želi da podijeli sa svojim sugrađanima i gostima i da predstavi program proizvoda koji će uveliko olakšati opremanje stanova i kuća.

Prvo je pozvala gospodina Ristu Mijatovića, predstavnika Srpske pravoslavne crkve u Kaknju da primi donaciju u iznosu od 5 000 KM uz burne ovacije prisutnih. Spontanom zahvalom obratio se i Risto, koji je preko leđa prevalio više od 90 godina, ali se to na njemu baš i ne vidi. Poželio je uspjeh firmi Trgošped i zaželio božiju pomoć svim prisutnim.

Moderator programa, Maja Čehić, se zahvalila svim onima koji su pomogli realizaciju projekta.

Prije svih, arhitekti Seadu Hadžibeganoviću, na maksimalnoj funkcionalnosti, eleganciji i nadasve fenomenalnom dizajnu objekta i ovog okruženja, poslovnim partnerima, majstorima, kao i kompletnom pogonu Građevinske operative kompanije Trgošped. Posebno priznanje ide Upravi, Isi Zaimoviću, Lejli Haračić Zaimović koji su sa vjerom u svoje osoblje i poslovne partnere hrabro krenuli u ostvarenje svojih snova. Nadaju se da će svi kupci prepoznati ovaj objekat kao prostor gdje mogu dobiti sve savjete i prijedloge u završetku započetih investicija.

Uz prigodne poklone za sve goste, pozvala je na saradnju i zamolila da u omotu čokolada ostave prijedloge, utiske, kritike i mogućnost narudžbe njihovih novih proizvoda, što je popraćeno aplauzom.

Prilikom razgledanja izloga ovog modernog prostora publiku je zabavljao maestro Bartolomej Stanković, pijanista, rođeni Kakanjac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije